Over ons

Natuur en milieu zijn van vitaal belang voor onze planeet en ons welzijn. Bij Wat is milieu zijn we toegewijd aan het verstrekken van betrouwbare informatie en hulpmiddelen om het bewustzijn te vergroten over de vele milieu-, groene en duurzame initiatieven die er zijn, en hoe we ons steentje kunnen bijdragen om een duurzamere wereld te creëren.

Onze website biedt een schat aan informatie over diverse onderwerpen, waaronder klimaatverandering, hernieuwbare energiebronnen, duurzame landbouw, recycling en milieuvriendelijke producten. We bieden ook tips en advies over hoe mensen thuis, op het werk en in hun gemeenschappen duurzamer kunnen leven.

Ons doel is om een online gemeenschap van milieubewuste mensen te creëren die geïnteresseerd zijn in het delen van kennis, ervaringen en ideeën om ons milieu te beschermen en te behouden. We streven ernaar om de bewustwording te vergroten over de impact van ons dagelijks leven op het milieu, en om mensen te inspireren om actie te ondernemen en hun levensstijl aan te passen om de planeet te beschermen.

Bij Wat is milieu geloven we dat we allemaal een verschil kunnen maken. Samen kunnen we een duurzamere toekomst creëren voor onszelf en voor toekomstige generaties.